Присъедини се към Мис Лилас и печели пари онлайн! Missleelas.com e водещ онлайн онлайн магазин за дамски клинове в България!

Мис Лилас постига водещи пазарни позиции при продажбата на дамски спортни стоки, а успехите на марката се дължат на лоялните клиенти, продуктовото разнообразие и промоционалните кампании.

В нашия онлайн магазин за спортни клинове ще намерите различни видове висококачествени дамски клинове – клинове с висока талияспортни клиновесупер-стягащи клинове, безшевни клиновелъскави клиноверипсени клиновеоформящи клинове и спортни комплекти на достъпни цени, както и спортни бюстиетатенискикъси панталони с различни цветове и модели.

Ако си свикнал с един от надеждните български онлайн магазини, то сега е моментът да станеш нещо повече от клиент на missleelas.com. Стани Афилиат на missleelas.com чрез Profitshare мрежата и препоръчвай нашите продукти, за да печелиш пари от продажбите, за които допринасяш. Чрез Profitshare мрежата ти прeдоставяме на разположение ефикасни и разнообразни промоционални инструменти. Генерираното доверие в missleelas.com, разнообразието на продуктите, складови наличности, качествените продукти са най-важните активи, на които можеш да се разчиташ като афилиат.

Условия на афилиейт програма

  • Комисиони, срок на комисионите
  • Правила за използване на афилиейт линковете
  • Забранени ключови думи
  • Политика за социалните медии
  • Съдържание на текстовете, публикациите и графичните материали

Комисиони, срок на комисионите

Стойността на предлаганата комисиона е 11% от стойността на генерираните продажби от уебсайта Missleelas.com чрез Profitshare, без да се взимат предвид ДДС или други такси.
Предлаганият комисионен срок от Missleelas.com e 30 дни. Платените комисиони се одобряват само за фактурираните и платените поръчки от клиентите.

Правила за използване на афилиейт линковете

Афилиейт линкове към Missleelas.com няма да бъдат приемани от уебсайтове, които са създадени като уебсайт клонинг, извършват маскиране на URL или съдържат в домейна и/ или поддомейна си ключовите думи на Missleelas.com.

Забранени ключови думи

Забранено е използването на определени ключови думи в Pay-per-click кампаниите и имена на домейни, както следва: Missleelas.com, Missleelas.

Политика за социалните мрежи

Позволено е промотирането чрез Facebook Ads, Timeline Facebook, в личния акаунт в Twitter, в личния акаунт в LinkedIn, Instagram, YouTube.

Съдържание на текстовете, публикациите и на графичните материали

Могат да се използват единствено официалните рекламни материали, които се предлагат от Missleelas.com в мрежата на Profitshare.