Кой може да бъде член на MISS LEELAS CLUB?

Всеки клиент, който е закупил и заплатил продукт от профила си в онлайн магазин missleelas.com

Какви са ползите от участието ви в клубната програма?

  1. Получавате регулярните бюлетини на MISS LEELAS, в които се обявяват текущите промоции и оферти за всички продукти, предлагани в уеб-сайта.
  2. Получавате специални персонализирани MISS LEELAS CLUB – оферти, които се предоставят само на активните членове.
  3. Отстъпките не се прилагат на продукти в секция Outlet.

Винаги получаваш 10% отстъпка, ако използвате профила си!

Вземи 5лв. във ВИРТУАЛНИЯ си ПОРТФЕЙЛ при регистрация в сайта, които може да ползвате при следващи покупки на продукти от сайта ни след натрупване на сума поне 10лв. Всички регистрирани потребители периодично получават бонуси и награди във вид на промокодове или директно в потфейлите си! При покупка за повечето продукти ви добавя автоматично по минимум 1лв. във виртуалния ви портфейл

Печелете отстъпки с ПРОМО КОДОВЕ като коментирате, качвате снимки и оценявате продуктите ни!

Ще се радваме, ако можете да ни помогнете както и на другите ни клиентки, като прегледате продуктите и да споделите Вашето мнение в секция ОТЗИВИ на продукта(ите), които наскоро сте закупили в поръчка.

Щракнете върху бутона РЕВЮ по-долу и оставете своя отзив!

Отнема само минута и наистина ще помогне на другите при избора им, а за благодарност ще получите 5% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩА ПОРЪЧКА, която може да направите в срок от 30 дни след датата на отзива Ви. Ако качите 3+ снимки ще получите 10%, а ако качите 4+ и сте изхарчили 200+ лв. получавате 15% и безплатна доставка!

Ако оцените продукт като нерегистриран потребител или не от линка в имейла, оценката ще се отрази в системата, но няма да ви се изпрати ПРОМО КОДА. За да оцените, се логнете в онлайн магазина, изберете желаният продукт и кликнете на ОЦЕНИ ПРОДУКТА.

Мнението Ви относно магазина и обслужването при покупката е много ценно за нас и онези, които тепърва ще пазаруват при нас, затова с него ни помагате много. Моля, съдействайте ни да се ориентират новите клиенти, както и да подобрим нивото на магазина ни с тази анкета.

Препоръчваме Ви да ако все още не сте си направили профил в нашият сайт, да го направите от страницата Моят профил или от менюто ВХОД или РЕГИСТРАЦИЯ

В онлайн магазина на Мис Лилас предоставяме лични промо кодове за допълнителна отстъпка за нашите лоялни клиенти, които варират според оборота от покупките им:

  • 20% за натрупани покупки над 1000 лв.
  • 30% за натрупани покупки над 2000 лв.

Ако нямате профил, може да си направите ТУК

Бонус кодовете се предоставят и отчитат само за регистрирани в сайта потребители. При покупка на продукт, трябва да сте се логнали с имейла или потребителското си име и парола или с профила си във Facebook. Ако направите покупка като нерегистриран потребител, няма да ви се отчетат бонус точките. За да получите точки се логнете в онлайн магазина, изберете желаният продукт и кликнете на КУПИ. Всички оценки се одобряват автоматично чрез независимият сайт за оценки на продукти www.cusrev.com.

Всяка направена от Вас поръчка, която сме Ви изпратили и сте платили, получава статус „ПРИКЛЮЧЕНА“ веднага след изпращането в куриерски офис.

Ще се радваме да споделите Вашите наблюдения с нас!

Благодарим Ви, че пазарувахте при нас!

С най-добри пожелания,

Екипът на Miss Leelas

www.missleelas.com

+359 888 217 222