Ние, от MissLeelas.com, ползваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди, за международни поръчки DHL. За Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”.

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продукта да не е носен навън, а само пробван в домашни условия и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас ще направим замяна за предварително избрания модел или ще върнем пълната му стойност, която сте заплатили преди това. При замяна, куриерската услуга в посоката към Вас е за Ваша сметка. Връщането към нас е винаги за Ваша сметка.

Адрес за замяна и връщане на продукти

  • Офис на Еконт: Пловдив, ул. Асен Христофоров 6
  • Офис на Спиди: Пловдив, ул. Асен Христофоров 23
  • За фирма ЕМЕ ТРЕЙД ЕООД

Ако желаете да замените или върнете продукт, моля свържете се с нас според удобния за Вас начин на телефон +359 888 217 222, пишете ни съобщение на Facebook страницата ни https://www.facebook.com/missleelas/ или на имейл [email protected]

Срок за връщане на пари:

  • По банка: 14 дни
  • Във виртуалния Ви портфейл: ВЕДНАГА

Виртуалният портфейл Ви дава възможност да заявите, че при връщане на стока желаете да получите сумата за върнатия артикул/ли в своя Виртуален портфейл, вместо по банкова сметка. Така ще получите своите пари по-бързо – Виртуалният портфейл ще бъде зареден веднага щом върнатата стока пристигне при нас и я обработим. В случай, че все пак желаете да получите сумата за върнати артикули по банков път, тази опция остава валидна и missleelas.com ще спази законоустановения срок за възстановяването ѝ.

Винаги сме на Ваше разположение!

Форма за връщане и замяна на продукти
Моля попълнете формата ако желаете да върнете или замените продукт!
Напишете кода или името на продукта и желания размер
Виртуалният портфейл Ви дава възможност да заявите, че при връщане на стока желаете да получите сумата за върнатия артикул/ли в своя Виртуален портфейл, вместо по банкова сметка. Така ще получите своите пари по-бързо – Виртуалният портфейл ще бъде зареден веднага щом върнатата стока пристигне при нас и я обработим. В случай, че все пак желаете да получите сумата за върнати артикули по банков път, тази опция остава валидна и missleelas.com ще спази законоустановения срок за възстановяването ѝ.