Виртуалният портфейл Ви дава възможност да заявите, че при връщане на стока желаете да получите сумата за върнатия артикул/ли в своя Виртуален портфейл, вместо по банкова сметка. Така ще получите своите пари по-бързо – Виртуалният портфейл ще бъде зареден веднага щом върнатата стока пристигне при нас и я обработим. В случай, че все пак желаете да получите сумата за върнати артикули по банков път, тази опция остава валидна и missleelas.com ще спази законоустановения срок за възстановяването ѝ.

За да проверите натрупаните във Виртуалния си портфейл суми, отидете в Профил > Виртуален портфейл.

Можете да използвате натрупаните във Виртуалния си портфейл суми при плащане на поръчката си. В случай, че във Виртуалния ви портфейл има сума, която е достатъчна да заплатите част или цялата поръчка, опцията Виртуален портфейл ще бъде автоматично избрана като начин за плащане или начин за частично плащане на поръчката.

Ако не желаете да използвате цялата налична сума във Виртуалния портфейл за плащане на дадена поръчка при плащане, напишете сумата от Виртуалния портфейл, която ще използвате за поръчката, в полето за въвеждане на сума и кликнете на бутона „Плати с виртуален портфейл в профила си“

След това изберете начин за плащане на остатъчната сума от поръчката си (с наложен платеж, с карта или с по банка).

Вземи 5лв. във ВИРТУАЛНИЯ СИ ПОРТФЕЙЛ при регистрация в сайта, които може да ползвате при покупката на продукти от сайта ни. Всички регистрирани потребители периодично получават бонуси и награди! При покупка за повечето продукти ви добавя по 1лв. във виртуалния ви портфейл

Печелете отстъпки с ПРОМО КОДОВЕ като споделите Вашият уникален URL в профила Ви, коментирате, качвате снимки и оценявате продуктите ни!

Във вашият профил ще откриете Вашият URL адрес за препоръка, който ще ви позволи да печелите по 5% допълнителна отстъпка с промокод за Вашите следващи покупки! Всяка приключена поръчка Ви носи отстъпки!