Ние, от MissLeelas.com, ползваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди, за международни поръчки DHL.
За Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”.

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продукта да не е носен навън, а само пробван в домашни условия и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас ще направим замяна за предварително избрания модел или ще върнем пълната му стойност, която сте заплатили преди това. При замяна куриерската услуга в посоката към Вас е за Ваша сметка. Връщането към нас е винаги за Ваша сметка.

За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с безплатна опция “Преглед и тест преди да платиш“. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че не Ви стане или не го харесате, можете да го върнете веднага на куриера без дори да плащате за него.

Ако желаете да замените или върнете продукт, моля свържете се с нас според удобния за Вас начин на телефон +359 888 217 222, пишете ни съобщение на Facebook страницата ни https://www.facebook.com/missleelas/  или на имейл [email protected]

Винаги сме на Ваше разположение!

Форма за връщане на стока
Моля попълнете формата ако желаете да върнете или замените продукт!